Vi bruger Cookies!     

         
 X     
okundulater2005

Seriøst udstillings opdræt


Ok-udstillingsundulater 2005

Partneskabets medlem Erik Olesen 

Telefon 98-262129

Mobil : 2386 0474

 

E-mail: hedegaard-olesen@turbopost.dk

 

I 1988 begyndte jeg med undulatopdræt. Jeg blev medlem af i DUK, det år de 3 undulatklubber UD - JUK - DUK blev lagt sammen til det der i dag hedder DUK - Dansk Undulat Klub.

Min interesse for undulater blev vakt, da jeg i forbindelse med mit tidligere arbejde mødte nu afdøde Kaj Oddermose. Kaj var medlem af Jysk Undulat Klub, og det blev til rigtig mange besøg hos Kaj.

Den gang arbejdede jeg mest med normal tegnede fugle, men havde også lidt andre fugle. Som årene gik, fik jeg mig arbejdet op fra klasse C til klasse B på DUK's landsudstilling.

I nogle år har jeg arbejdet tæt sammen med Svend Erik Korgaard fra Storvorde, og i ynglesæson 2005 besluttede vi at oprette partnerskabet OK-Opdræt. I dag opdrætter vi flere forskellige varieteter. I vores 2 fuglehuse har vi tilsammen omkring 330 fugle inkl. årets unger.

Vi har udstillet flere forskellige steder. Blandt andet på Sjælland og Midt Jylland. De udstillinger vi fast deltager i, er Kreds 7`s udstilling og DUK's Landsudstilling. Jeg har de sidste 10 år været i Kassel for at se den tyske landsudstilling sammen med andre opdrætter fra Kreds 7.

Skulle du få lyst til at besøge OK-Opdræt, så kan du kontakte Svend Erik Korgaard eller Erik Olesen.

Opdateret 04/02/2013

Besøg  
046080