Vi bruger Cookies!     

         
 X     
okundulater2005

Seriøst udstillings opdræt


Ok-Udstillingsundulater 2005 

Partnerskabet

Olesen - Korgaard

Svend Erik Korgaard

                     

E-mail: familienkorgaard@stofanet.dk

Svend Erik Korgaard Telefon; 98317292 eller mobil 42153447

Det med undulater begyndte i Støvring i 1977 hvor min start var 2. kassebure på et værelse i vores ejerlejlighed. Her var min begyndelse 2 par Kobolt, hvor af der i hvert par indgik en Australskbroget Kobolt. Disse havde jeg i næsten 2. år uden det lykkedes mig at få dem til at yngle, men gnisten var alligevel tændt. Da vi i 1979 var rundt og se på hus øjnede jeg straks muligheden for et fornuftigt fuglehus i enden af garagen da vi kom til vor nuværende adresse i Storvorde. Her har jeg i dag 25. yngle bure, en mindre voliere inde, samt en stor udestue i forlængelse af garagen, hvor alle fuglene opholder sig efter endt ynglesæson.

I nogen år var jeg en del af partnerskabet TOP NORD, hvor min makker var Johannes Vestmark fra Flauenskjold. Han valgte dog efter en del år at stoppe i sporten. I 2005. indgik jeg i partnerskabet OK OPDRÆT sammen med Erik Olesen i Sulsted. Vi havde i en del år udvekslet mange fugle og blev derfor enige om, at formalisere samarbejdet og indgik partnerskab med avlssæsonen 2005-2006.

Vi opdrætter ud over normalvarieteterne følgende varieteter. Lutino - Albino - Lacewing - Spangle - Guldmasket - Gulmasket - Skyggevinger og selvfølgelig de fleste normal varieteter.

I gennem årende har jeg besøgt udstillinger rundt i Europa. Her kan nævnes Europa Skuet, der hvert år afvikles i Karlsruhe - AZ i Kassel samt for en del år siden den Engelske Landsudstilling et par gange. Selvfølgelig deltager vi også hvert år i kreds udstillinger her i landet samt den årlige landsudstilling.

Du er altid velkommen til at kontakte Erik Olesen eller undertegnede Svend Erik Korgaard.


 

 

 

 

Opdateret 11/03/2013

Besøg  
046080